Innendørs skytebane

Evasion tilbyr innendørs skytebane med airsoftgevær ute på Oscarsborg festning. Dette er en spennende og morsom aktivitet som du kan gjøre med kolleger eller venner.
Paintballspiller

Airsoft

Med topp moderne airsoftgevær skal man skyte på blink 15 meter unna, og vise hvem som klarer å holde nervene under kontroll.

Turnering

Vi lager et morsomt opplegg uansett hvor mange dere er. Er dere en stor gruppe som ønsker å spille kan vi gjerne lage en morsom turnering for dere!

Trygt

Airsoft er en trygg og morsom måte å skyte på. Så lenge brillene dekker øynene er det helt trygt for alle å skyte hos oss.

Erfarne instruktører

Evasion har drevet i godt over 10 år, og har mange erfarne instruktører. Vår viktigste prioritet er våre kunders sikkerhet og at alle skal være fornøyde underveis!

Priser

Skytebane

Kr3500
  • Pris for inntil 10 personer
  • Deretter: 250,-/person
Escape Room

Escape Room

Prøv et av våre fem spennende escape rooms. Enten om du har mye erfaring eller aldri prøvd escape game tidligere er vi sikre på at du får en morsom utfordring hos oss.

Skytebane

Skytebane

Prøv vår skytebane ute på Oscarsborg festning!! Vis vennene hvem som er best med våre airsoftgevær!

Utendørs paintball

Utendørs Paintball

Paintball er en perfekt måte å bli bedre kjent med hverandre eller å få ut litt damp. På vår store skogsbane i Fredrikstad er det duket for en actionfylt opplevelse!

Barnebursdag

Barnebursdag

La barna få feire burdagen med en spennende opplevelse hos oss! Vi har både escape room og paintball tilpasset barn, og et eget rom for å spise pizza og kake.

Teambuilding

Teambuilding

Er det på tide at de uvurderlige menneskene i bedriften, idrettslaget eller på arbeidsplassen får muligheten til å gjennomføre en teambuilding og ha det litt gøy sammen?

Utdrikningslag

Utdrikningslag

Ønsk bruden/brudgommen lykke til ved å låse de inne i et av våre utfordrende escape room, eller ved å gi dem saftige blåmerker på paintballbanen.

Familie / Venner

Familie / Venner

Ta med vennegjengen eller familien bort fra TVen, og finn på noe utfordrende og actionfylt sammen. Få i gang hjertepumpa og vær sosial med paintball eller escape game!