Bryggeribesøk på Ekeby Gårdsbryggeri

Velkommen til Ekeby Gårdsbryggeri, en idyllisk gård like utenfor Moss. Vi tilbyr unike bryggeribesøk som tar dere med på en reise gjennom vår lidenskap for ølbrygging, historie og tradisjon.

Bryggeribesøket hos Ekeby Gårdsbryggeri er en unik opplevelse for alle ølentusiaster og de som ønsker å lære mer om tradisjonell ølbrygging. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til vår gård og dele vår lidenskap med dere!

Ekeby Gårdsbryggeri

Historie

Ekeby Gård har gjennom Værne kloster en veldig lang tradisjon for brygging av øl. Besøket starter med en introduksjon til bryggeriet og historien bak vår ølbrygging og lidenskap.

Faglig påfyll

Etter omvisningen vil dere kanskje få muligheten til å smake på litt humle og malt, og vår profesjonelle guide vil guide dere gjennom smaksopplevelsen og vil kunne gi dere tips om hvordan dere kan kombinere forskjellige øltyper med forskjellig mat.

Omvisning

Vi tar dere med på en omvisning i bryggeriet, hvor dere vil få se hvordan vi brygger øl på tradisjonelt vis med lokale råvarer og ekte lidenskap for håndverket. Du vil lære om de forskjellige ingrediensene vi bruker, og hvordan vi kontrollerer gjæringen for å oppnå den perfekte smaken.

Bryggeriutsalg

Etter endte omvisning tilbyr vi åpent bryggeriutsalg, hvor dere kan kjøpe våre nybryggerede øl og alkoholfrie alternativer, rett fra bryggeriet.

Priser

Bryggeribesøk

Kr499/person
  • Minimum 8 personer
  • Cirka 1,5 time
Utendørs paintball

Utendørs Paintball

Paintball er en perfekt måte å bli bedre kjent med hverandre eller å få ut litt damp. På vår store skogsbane i Fredrikstad er det duket for en actionfylt opplevelse!

Flerkamp

Flerkamp

Flerkamp på Oscarsborg festning!! Perfekt aktivitet for teambuilding, firmafest, vennegjeng eller utdrikningslag. Velg 5-kamp eller 10-kamp, og samarbeid for å lykkes!

Innendørs paintball

Innendørs Paintball

Vår innendørs paintballbane i gamle Moss bryggeri er en to-etasjers actionfylt krigssone på 500 kvm. Vi har markører både for barn og for voksne!

Barnebursdag

Barnebursdag

La barna få feire burdagen med en spennende opplevelse hos oss! Vi har både escape room og paintball tilpasset barn, og et eget rom for å spise pizza og kake.

Teambuilding

Teambuilding

Er det på tide at de uvurderlige menneskene i bedriften, idrettslaget eller på arbeidsplassen får muligheten til å gjennomføre en teambuilding og ha det litt gøy sammen?

Utdrikningslag

Utdrikningslag

Ønsk bruden/brudgommen lykke til ved å låse de inne i et av våre utfordrende escape room, eller ved å gi dem saftige blåmerker på paintballbanen.

Familie / Venner

Familie / Venner

Ta med vennegjengen eller familien bort fra TVen, og finn på noe utfordrende og actionfylt sammen. Få i gang hjertepumpa og vær sosial med paintball eller escape game!