Konferanse

Konferanse

Hold den planlagte konferansen i våre topp moderne lokaler i hjertet av Moss. Vi hjelper til med planlegging, gjennomføring og alt som skal til for å ta imot alt fra 20 til 150 personer.

Bryllup

Bryllup

I vårt helt nye lokale ved elva i Møllebyen i Moss vil vi hjelpe dere med å få en helt unik og minnerik ramme på den viktigste dagen i deres liv. Velg et spesielt lokale til deres helt spesielle dag.

Firmaevent

Firmaevent

Er det på tide at de uvurderlige menneskene i bedriften skal gjennomføre en teambuilding, kickoff eller firmafest vil vi kunne tilby alt av mat, drikke, underholdning og sosiale aktiviteter.

Selskap

Selskap

Om det er et stort jubileum som skal feires, en begravelse som skal få en verdig avslutning eller en konfirmant med en stor familie har vi både et perfekt lokale og deilig mat.

Underholdning

Underholdning

Evasion kan tilby DJ, band, full konsert eller stand-up på ditt arrangement. Ta kontakt for å høre hva som kan være aktuelt!

Black Box

Black Box

En aktivitet der sansene og samarbeid er nøkkelen til suksess. Forestill deg at du skal løse oppgaver, finne gjenstander i sammen med ditt lag. Problemet er, rommet dere skal spille i er helt mørkt.

Escapeboks

Escapeboks

Escape box en videreutvikling av konseptet Escape room, der mye av samme type logiske oppgaver er plassert i en boks.