Opplev SIBO-paintball på Oscarsborg festning

Scernarioet er satt til 2. verdenskrig og fienden har gjemt seg i kjelleren på hotellet!
Paintballspiller

Scenario

Året er 1941 og tyskerne har tatt Oscarsborg festning. Den norske motstandsbevegelsen er i ferd med å gå tom for ammunisjon og dere har fått i oppgave å skaffe mer fra lageret i festningens kjeller.

SIBO-bane

På Oscarsborg festning har vi en av norges kulest SIBO- (Strid i Bebygd Område) baner! Krig fra rom til rom for å ta ut fienden, og utfør oppdragene som kan vinne krigen.

Gjenbrukbar ball

Vi benytter gjenbrukbare gummikuler (reball), for å gjøre opplevelsen billgere for kundene, mer miljøvennlig og for å unngå å få masse maling på klærne.

Rom til rom

Paintball innendørs er morsomt, og det blir enda mer spennende i et ekte bygg fullt av militære effekter og realistiske oppdrag. Ta med firmaet, vennegjengen eller familien og utfør oppdragene.

10 personer samtidig

På Oscarsborg kan dere spille inntil 10 personer samtidig. Halvparten skal forsvare og halvparten skal angripe, og det er viktig å bruke hodet og smart taktikk.

Erfarne instruktører

Evasion (tidligere Fredrikstad Paintball) har drevet i godt over 10 år, og har mange erfarne instruktører. Vår viktigste prioritet er våre kunders sikkerhet!

Priser

Barnepaintball

Kr299/person
  • Ca 1 time
  • Barnevennlig markør og maske
  • Spennende bane
  • Erfaren instruktør
  • Minimum 6 spillere

Paintball

Kr449/person
  • Ca 1 time
  • Markør og maske
  • 6-12 personer: 449,-/person
  • 13-25 personer: 349,-/person
  • 25+ personer: 299,-/person
Escape Room

Escape Room

Prøv et av våre fem spennende escape rooms. Enten om du har mye erfaring eller aldri prøvd escape game tidligere er vi sikre på at du får en morsom utfordring hos oss.

Utendørs paintball

Utendørs Paintball

Paintball er en perfekt måte å bli bedre kjent med hverandre eller å få ut litt damp. På vår store skogsbane i Fredrikstad er det duket for en actionfylt opplevelse!

Flerkamp

Flerkamp

Flerkamp på Oscarsborg festning!! Perfekt aktivitet for teambuilding, firmafest, vennegjeng eller utdrikningslag. Velg 5-kamp eller 10-kamp, og samarbeid for å lykkes!

Barnebursdag

Barnebursdag

La barna få feire burdagen med en spennende opplevelse hos oss! Vi har både escape room og paintball tilpasset barn, og et eget rom for å spise pizza og kake.

Teambuilding

Teambuilding

Er det på tide at de uvurderlige menneskene i bedriften, idrettslaget eller på arbeidsplassen får muligheten til å gjennomføre en teambuilding og ha det litt gøy sammen?

Utdrikningslag

Utdrikningslag

Ønsk bruden/brudgommen lykke til ved å låse de inne i et av våre utfordrende escape room, eller ved å gi dem saftige blåmerker på paintballbanen.

Familie / Venner

Familie / Venner

Ta med vennegjengen eller familien bort fra TVen, og finn på noe utfordrende og actionfylt sammen. Få i gang hjertepumpa og vær sosial med paintball eller escape game!