Som det første av sitt slag i Norge

Evasion tilbyr Raceroom midt i Moss sentrum!
Raceroomwwwwwww

RaceRoom Norge

I samarbeid med RaceRoom Norge har vi installert fire kule racingssimulatorer som virkelig får frem det beste konkurranseinstinktet i de fleste!

Nürburgring

Våre kunder får prøve seg på Nürburgrings nordsløyfe, og med sine 21 kilometer er det en utfording å bruke under 8 minutter og fortsatt holde seg på banen!

Den beste sjåføren

Tråkk hardt på gassen for å komme raskest mulig i mål, men det er like viktig å bremse når svingene kommer, for her er det den beste sjåføren som kommer først i mål

4 personer samtidig

Vi har 4 racingsimulatorer i vårt nye aktivtetssenter i Moss. Skulle dere være flere personer som vil kjøre, deler vi opp i heat og lager en konkurranse ut av det!

Priser

1 runde

10 minutter
Kr100/spiller
  • 10 minutter
  • Nürburgring
  • 21 kilometer

2 runder

20 minutter
Kr150/spiller
  • 20 minutter
  • Nürburgring
  • 42 kilometer
SIBO-paintball

SIBO-Paintball

Paintball på Oscarsborg festning!! Året er 1941 og dere skal inn i hotellets kjeller for å stjele ammunisjon fra tyskerne. Gå fra rom til rom der fienden venter bak neste dør!

Escape Room

Escape Room

Prøv et av våre fem spennende escape rooms. Enten om du har mye erfaring eller aldri prøvd escape game tidligere er vi sikre på at du får en morsom utfordring hos oss.

Utendørs paintball

Utendørs Paintball

Paintball er en perfekt måte å bli bedre kjent med hverandre eller å få ut litt damp. På vår store skogsbane i Fredrikstad er det duket for en actionfylt opplevelse!

Barnebursdag

Barnebursdag

La barna få feire burdagen med en spennende opplevelse hos oss! Vi har både escape room og paintball tilpasset barn, og et eget rom for å spise pizza og kake.

Teambuilding

Teambuilding

Er det på tide at de uvurderlige menneskene i bedriften, idrettslaget eller på arbeidsplassen får muligheten til å gjennomføre en teambuilding og ha det litt gøy sammen?

Utdrikningslag

Utdrikningslag

Ønsk bruden/brudgommen lykke til ved å låse de inne i et av våre utfordrende escape room, eller ved å gi dem saftige blåmerker på paintballbanen.

Familie / Venner

Familie / Venner

Ta med vennegjengen eller familien bort fra TVen, og finn på noe utfordrende og actionfylt sammen. Få i gang hjertepumpa og vær sosial med paintball eller escape game!